Categories

SHOP & in opdracht

Veel van mijn werk is te koop. Ik werk met liefde en aandacht en het is altijd maatwerk. De juiste afdruk dat past bij de afbeelding, maar ook waar het komt te hangen. Dit doe ik in goed overleg. Alles is mogelijk, van kleine afdruk in lijst tot grote galerie print op dibond. De afdruk is altijd met certificaat en professioneel. Ik heb 2 fotolabs waar ik standaard mee werk. Niet al mijn werk staat op deze website. Dus ben je op zoek, mail even.

Ook maak ik werk in opdracht. Denk bijvoorbeeld aan stillevens of portretten. Ook hier neem ik de tijd en is het maatwerk.

Vragen, opdrachten of bestellingen, neem dan contact op via de mail: info@mb-artwork.nl

Ewerk op maat
Afbeeldingen kunnen groot en klein, in lijst of juist als galerie print besteld worden. In overleg kijken we wat het beste past. Kwaliteit is belangrijk. Daar worden we allemaal blij van.
  Mail
  Eop afspraak
  Ik werk met liefde en aandacht. Dus geen standaard werk. In overleg kijken we wat het beste past. Kwaliteit is belangrijk. Vooraf maken we natuurlijk heldere afspraken, ook over de prijs. Mail voor de mogelijkheden.
   Mail
   E20
   Een Kunstdoosje heeft 5 luxe grote mb-artwork fotokaarten en een kaarthouder, mooi verpakt in een milieuvriendelijke doosje, als een cadeautje. Klein en lief, echt een traktatie. Zo heb je elke dag een andere foto, bijvoorbeeld naast je computer of op kantoor, of juist thuis. Kies maar uit en geniet ervan. Kunsdoosjes kosten 20 euro per stuk (excl verzendkosten)
    Kunstdoosjes