Categories

Galerieprints & in opdracht

Aan de muur

De stillevens en impressies zijn mooi om in te lijsten, aan de muur te hangen of cadeau te geven. Het is heel goed mogelijk om een mooie print te bestellen. Ik denk graag mee. Maatwerk. Dan heb je de juiste afdruk die past waar het komt te hangen. Alles is mogelijk, van kleine afdruk, in lijst tot grote galerie print op dibond. De afdruk is altijd met certificaat. Ik heb 2 professionele fotolabs waar ik standaard mee werk. Niet al mijn werk staat op deze website. Dus ben je op zoek, mail even. Natuurlijk ben je ook benieuwd wat het kost. Via de mail kan je een prijslijst opvragen.

Voor werk in opdracht, neem dan contact op via de mail: info@mb-artwork.nl

Er zijn 2 mooie werken te koop via Kiekie-art.com . Ze zijn op dit moment nieuwe werken aan het plaatsen. dus even geduld. Of het gaat via mij.

Voorbeelden aan de muur
Dit zijn een paar voorbeelden van werk dat in de (huis)kamers hangt. De foto's zijn gemaakt door de nieuwe eigenaren van de prints.
  Mail
  Van begin tot eind
  Een klein bloemetje dat meegenomen is uit een container, hangt nu in een luxe museumglas lijst te pronken in de kamer. Met altijd een certificaat.
   Mail
   Voorbeelden van galerieprints
   E zijn verschillende mogelijkheden, zoals dibond, inlijsten, baklijsten, galerieprints op MDF. Mail me even voor je wensen.
    Mail
    In opdracht
    Een creatieve fotosessie, of het fotograferen van een stilleven van jouw servies. Een stilleven met jouw favoriete bloemen. In overleg kijken we wat de wensen zijn. Ook bespreken we vooraf de prijs. Hiernaast zijn wat voorbeelden.
     Mail