Kunstdoosje

Ineens kwam het idee om het binnenblijven wat leuker te maken voor iedereen. Voor alle thuiswerkers en andere mensen die in deze tijd veel in huis zitten. Ook ik ben veel thuis ivm mijn gezondheid. Dus ik weet precies hoe het is. En zo heb ik deze Kunstdoosjes ontworpen. Een Kunstdoosje heeft 5 luxe grote mb-artwork fotokaarten en een kaarthouder, mooi verpakt in een milieuvriendelijke doosje, als een cadeautje. Klein en lief , echt een traktatie. Zo heb je elke dag een andere foto, bijvoorbeeld naast je computer of op kantoor, of juist thuis. Kies maar uit en geniet ervan.

Op dit moment zijn er 3 verschillende Kunstdoosjes te koop. Het wordt met geduld en liefde gemaakt en dus is er een beperkte oplage.

De doosje zijn nu te bestellen via de shop en kosten 20 euro per stuk (excl verzendkosten ).

Kunstdoosje

Een Kunstdoosje heeft 5 of 6 luxe fotokaarten & een kaarthouder. Zo heb je elke dag een andere kunstwerkje. Het is mooi verpakt in een graskarton bewaardoosje. En het is een cadeautje. Klein en lief, echt een traktatie voor de thuiswerker, op kantoor, of voor iedereen die veel binnen moet blijven. Ieder Kunstdoosje vertelt ook nog een verhaal. Er zijn 3 verschillende kunstdoosjes, 20 euro per Kunstdoosje (excl verzendkosten).
Bestellen

Kunstdoosje 1: impressies uit de wereld. Op zoek naar het mooie van het alledaagse leven.

Kunstdoosje 1: impressies, Inhoud: 6 luxe zwart/wit kunstkaarten & zwarte kaarthouder in een mooi bewaardoosje

E20 , -
Bestellen Kunstdoosje 1.
Op dit moment zijn er 3 verschillende Kunstdoosjes te koop. Ze worden met geduld en liefde gemaakt. Er is een beperkte oplage. De doosje zijn nu te bestellen en kosten 20 euro per stuk (excl verzendkosten ).
  • Na de bestelling ontvangt u een aparte mail met een betaalverzoek
Bestellen

Kunstdoosje 2: Bloemenstillevens

Kunstdoosje 2: Bloemenstilleven, 5 luxe kunstkaarten & kaarthouder in een mooi bewaardoosje

E20 , -
Kunstdoosje 2
Op dit moment zijn er 3 verschillende Kunstdoosjes te koop. Ze worden met geduld en liefde gemaakt. De Kunstdoosje kosten 20 euro per stuk (excl verzendkosten).
Bestellen

3. Kunstdoosje Stil te Leven: Bloemenstilleven in een Oud Hollands schilderdecor.

Kunstdoosje 3: Stil te leven:

E20 , -
Kunstdoosje 3
Op dit moment zijn er 3 verschillende Kunstdoosjes te koop. Ze worden met geduld en liefde gemaakt. De doosje kosten 20 euro per stuk (excl verzendkosten ).
    Bestellen